Meşebükü Ortaokulu

Telefon : 0 452 456 44 14
WEB https://fatsamesebukuoo.meb.k12.tr
Adres : Aybastı Cad. No42 Fatsa/ORDU
VİZYON : İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesiller yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrenciler akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak,Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40-15:10